Escola Agrària del Solsonès

Es posa en marxa dos cursos de professionalització del sector porcí

Aquest proper 27 de Febrer s’inicien a l’Escola Agrària del Solsonès, dos cursos de Professionalització del sector porcí adreçats a ramaders i ramaderes d’aquest sector

per Redacció , Olius, 28 de gener de 2020 a les 08:22 |

S’iniciaran conjuntament amb una sessió sobre bioseguretat a les explotacions porcines a càrrec de Jordi Baliellas, veterinari del Grup de Sanejament Porcí (GSP) i Interporc. Seguidament es dividiran en dos cursos: un per explotacions de reproducció, amb una durada total de 20 hores i l’altre per explotacions d’engreix, amb una durada total de 8 hores. Aquests cursos contaran amb la presència de ponents experts reconeguts en el sector.

Degut als constants avenços en tecnologia i noves exigències en benestar animal, les explotacions ramaderes de porcí requereixen una constant actualització a nivell tècnic, tant pel que fa al maneig com pel que fa a altres aspectes d’aquestes com la bioseguretat, les instal·lacions o el benestar animal. Aquests dos cursos pretenen donar a conèixer, de la mà d’experts, quines millores es poden aplicar a les nostres explotacions per millorar-ne la seva eficiència, avançant cap a un producte amb més qualitat i control i alhora, conèixer noves tecnologies que facilitin la tasca del ramader a l’hora de gestionar-les.


Els dos cursos es realitzaran els dijous, a partir del dia 27 de febrer, de les 16 a les 20h.
Per més informació i per preinscriure’s als cursos, es pot consultar la web de l’escola: www.easolsones.cat


Curs escola agrària

Curs escola agraria 2

 

Participació