sorteig

Guanyadores d'entrades al Cine París

per Redacció , Solsona, 25 de gener de 2020 a les 17:35 |Richard Jewell


“Hi ha una bomba a Centennial Park. Tenen trenta minuts”. Richard Jewell és el guàrdia de seguretat que informa d'haver trobat el dispositiu de l'atemptat terrorista que va tenir lloc en els Jocs Olímpics d'Atlanta de 1996; el seu informe el converteix en un heroi ja que la seva reacció ràpida permet salvar moltíssimes vides. Però en qüestió de dies, l'aspirant a policia es converteix en el sospitós número u de l'FBI. Vilipendiat per la premsa i la gent per igual, la seva vida queda destrossada. Jewell contacta amb l'advocat independent i antiestablishment Watson Bryant i li confessa que és absolutament innocent. Però Bryant descobreix com de difícil que és lluitar contra el poder de l'FBI, del GBI (Georgia Bureau of Investigation) i de l'APD (Atlanta Police Department) per netejar el nom del seu client. A més, ha d'evitar que Richard confiï en les persones que intenten destruir-lo.


La odisea de los giles


És una emocionant història situada en un petit poble de la província de Buenos Aires, a finals del 2001. Un grup d'amics i veïns perd els diners que havien aconseguit reunir per reflotar una vella cooperativa agrícola.
Al cap de poc temps, descobreixen que els seus estalvis es van perdre per una estafa realitzada per un inescrupolós advocat i un gerent de banc que comptaven amb informació del que s'anava a desencadenar al país.

En assabentar-se del succeït, aquest grup de veïns decideix organitzar-se i armar un minuciós pla amb l'objectiu de recuperar el que els pertany.
L'Odissea dels Giles explica amb humor i humanitat aquesta revenja de perdedors.

 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i les guanyadores d'aquesta setmana han estat:
LORENA MERINO
SILVIA DONOSO

 

Participació