Idiomes

Solsona obre les inscripcions per als exàmens d’anglès de Cambridge a la ciutat

La prova de nivell, que és gratuïta, s’ha programat per al 14 de març a les instal·lacions de Setelsis

per Redacció, Solsona | 23 de gener de 2020 a les 15:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un any més, la regidoria d’Educació de Solsona organitza les proves d’anglès de la Universitat de Cambridge a la ciutat. Es duran a terme entre final de maig i juny, però ara ja se n’obren les matriculacions. A més, es torna a programar una prova de nivell gratuïta per tal que l’alumnat pugui tenir una orientació sobre si està preparat per examinar-se. Es realitzarà a les instal·lacions de l’escola Setelsis el dissabte 14 de març.  

Si hi ha suficient demanda, aquest any es duran a terme els exàmens de Key for schools, Preliminary for schools i Advances el 30 de maig, per als quals la data límit d’inscripció és el 24 d’abril; el First for schools el 6 de juny, amb data límit el 30 d’abril, i els de Young Learners el 30 de juny, amb inscripció fins al 25 de maig. Els preus són els següents:


KET (A2): 93 euros
PET (B1): 99 euros

First (B2): 184 euros
Advanced (C1): 198 euros

Young Learners (A1): 
Starters: 60 euros

Movers: 62 euros
Flyers: 64 euros

Les persones interessades a inscriure’s a un d’aquests certificats, o bé a sotmetre’s a la prova de nivell del 14 de març han d’enviar un correu electrònic a dvendrells26@gmail.com amb el nom i el nivell, o trucar a l’Ajuntament, al 973480050 (ext. 134). El curs passat 50 persones van realitzar els exàmens d’anglès de Cambridge a Solsona. Els de Young Learners, però, no es van poder fer per manca d’examinands suficients. 

Els exàmens oficials d’anglès de la Universitat de Cambridge s’impulsen a Solsona des del 2016 a fi de promoure la motivació de la ciutadania en l’aprenentatge de la llengua anglesa, tant en les franges d’edat escolar com en els adults, en tant que són les proves d’aquest tipus més prestigioses i reconegudes internacionalment. Entre altres avantatges, a diferència d’altres certificats, una vegada s’aprova un examen de Cambridge, el nivell no caduca i és vigent tota la vida; el títol és vàlid per acreditar el nivell d’anglès per estudiar a l’estranger, i disposar del First, per exemple, estalvia haver de fer cap examen per acreditar el B2 que es requereix en qualsevol grau universitari. 

 

Participació