sorteig

Guanyadors d'entrades al Cine París

per Redacció , Solsona, 17 de gener de 2020 a les 23:25 |


Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho... ahora?


Seqüela de 'Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?' (2014) de Philippe de Chauveron. Després de veure les seves filles casar-se amb un musulmà, un jueu, un xinès i un africà, Claude i Marie Verneuil s'enfronten a una nova crisi. Els seus quatre gendres, Rachid, David, Chao i Charles, estan decidits a abandonar França amb les seves esposes i fills per provar fortuna a l'estranger. Incapaços d'imaginar la seva família lluny d'ells, Claude i Marie estan disposats a tot per retenir-los.


Espies disfressats


Al món de l'espionatge internacional de més alt voltatge, el letal Lance Sterling és l'espia més al·lucinant del món. És cool, encantador, súper qualificat, i ningú no ho fa millor que ell. Col·labora amb el jove Walter, un geni científic que inventa els gadgets i artefactes que Acció utilitza a les seves missions. De sobte, quan els esdeveniments donen un gir inesperat, Walter i Acció hauran de confiar l'un en l'altre d'una manera completament nova. I si aquesta estranya parella no pot aprendre a treballar en equip, tothom és en perill.

 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i els guanyadors han estat:

JOSEP CUADROS
ROSA ARNAU

 

 

Participació