Creu Roja

Creu Roja organitza per primer cop a Solsona un curs complert de primers auxilis en modalitat semipresencial

A través del curs s’obtindran 2 titulacions, la d’Assistència Sanitària Immediata – Nivell II i la de Desfibrilador Extern Automàtic (DEA)

per Redacció , Solsona, 15 de gener de 2020 a les 17:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

 
La formació, de 40 hores de durada, va dirigida a qualsevol persona que vulgui ampliar els seus coneixements en primers auxilis i a qui vulgui treballar en la vigilància de banyistes en piscines inferiors a 200 m².

 
L’objectiu és capacitar els alumnes en el coneixement de les tècniques, les actituds i les habilitats més comuns en primers auxilis així com els continguts teòrics que justifiquen l’ús d’aquestes tècniques. 

 
L’acció formativa començarà el 6 de febrer i s’allargarà fins el 14 de març. Constarà de 25 hores teròries, impartides “on-line”, i de 15 hores pràctiques presencials. Les sessions presencials es duran a terme a Solsona els dies 7 de març, de 9 a 15 h i el 14 de març de 9 a 18:30 h. 

 
Per a més informació podeu contactar amb Creu Roja a través del següent correu: marta.sobrevals@creuroja.org o a través del telèfon 973279935. 
 
Per fer la inscripció cal accedir al següent enllaç:  http://www.cruzroja.es/principal/web/formacion/informacion-curso?cod_curso=555128

 

Participació