Infants

L’Espai Cucanya programa una xerrada sobre l’ús o abús de les pantalles en els infants

El Servei d’Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal, El 6, impulsa aquesta sessió per tal d’informar sobre les repercussions de l’ús de pantalles

per Redacció , Solsona, 15 de gener de 2020 a les 14:04 |

L’equip d’El 6 ha organitzat, per al proper dimecres dia 22 de gener a les tres de la tarda a la Biblioteca Carles Morató, una xerrada adreçada als pares d’infants de 0 a 6 anys en relació amb l’ús de les pantalles en els infants. 

Aquesta xerrada, emmarcada dins de l’‘Espai Cucanya’ d’El 6, busca reunir mares i pares d’infants d’aquesta franja d’edat per tal d’informar sobre l’ús de les tecnologies digitals i fomentar-ne un ús responsable. La sessió es vehicularà d’acord amb els estudis científics actuals sobre les repercussions de l’ús de pantalles en els petits i s’indicaran mesures de protecció i gestió adequada per edats. També es tractarà mètodes i mecanismes per tal d’establir límits. Aquestes nocions aniran acompanyades d’unes breus pràctiques d’atenció plena (Mindfulness) per tal que aquests límits no generin un conflicte. Finalment hi haurà un espai de debat final perquè tothom pugui comentar dubtes i aportacions.


El Servei d’intervenció Socioeducativa del Solsonès, que treballa amb infants, joves i famílies i els acompanya en els diferents processos de creixement personal, segueix apostant pel projecte ‘Espai Cucanya’ el qual pretén donar suport a infants, joves i famílies, així com desenvolupar eines per a la criança de l’infant i el seu propi entorn. 

 

Participació