Llibres

María Escalas porta a Solsona la seva novel·la «Sara i els silencis»

Òmnium Solsonès presentà el llibre de la Maria Escalas el passat divendres dia 10 de gener al Saló de les Homilies d'Organyà - Biblioteca de Solsona

per Ramon Estany , Solsona, 15 de gener de 2020 a les 08:10 |

El Saló de les Homilies d'Organyà de la Biblioteca de Solsona acollí el passat divendres 10 de gener a les 20.00 hores la presentació de la novela Sara i els silencis de María Escalas.
És la segona novel·la d'aquesta professora de música a Secundària de Mataró, nascuda a Mallorca el 1969, i segons la seva autora, és un texte "farcit de música, passió, atzar i llaços familiars". Amb la primera novel·la, titulada "Abans que el teu record torni cendra" aconseguí milers de lectors gràcies a cinc edicions.


L'acte, organitzat per Òmnium Solsonès, va ser presentat i conduit per l'escriptora solsonina M. Dolors Guàrdia.
Per tal de donar importància a la música i homenatjar les persones que han ajudat l’autora a documentar-se sobre el càncer, la presentació del llibre s'intercalà amb alguns tastets musicals.


 La protagonista d'aquesta novel·la és una dona que ha callat durant molts anys i ha supeditat la seva vida a l'èxit del seu marit. Però arriba un moment en el qual la vida se li capgira: li diagnostiquen una malaltia i el seu marit la deixa. Ha de reconduir la seva vida i decideix tornar a escriure i retrobar-se amb el seu antic professor de música. Sense fer spoilers diríem que mitjançant la música descobreix alguns secrets.

 

 

Participació