Voluntariat

Deixant empremta vol promocionar els voluntariats internacionals a Solsona i Cardona

L’entitat farà una jornada de presentació el 25 de gener a Solsona

per Redacció , Solsona, 14 de gener de 2020 a les 18:20 |


Deixant Empremta, que es presentarà el dia 25 de gener a Solsona, neix en forma d’associació sense ànim de lucre amb l’objectiu de portar voluntaris internacionals a Solsona i voltants per connectar-los amb projectes locals. A més, l’entitat també té la intenció d’enviar voluntaris locals arreu d’Europa.

La jornada de presentació començarà amb un curs de musicoteràpia a les 6 de la tarda a càrrec de musicoterapeuta Pilar Planavila, a la sala de les Homilies d’Organyà de la biblioteca Carles Morató. Per apuntar-se a l’activitat, que té un preu mínim de 3€ i un preu recomanat de 5€, cal enviar un missatge a info@deixantempremta.org o bé a l’Instagram o Facebook de l’associació @dempremta.


A continuació, a les 7 de la tarda, a la mateixa sala, els membres de l’associació duran a terme la presentació oficial per conèixer la nova associació de voluntariat internacional.
A les 8 del vespre la celebració es traspassarà al Casal Popular La Fura on s’organitzarà un Pub Quiz amb voluntaris francesos, alemanys i espanyols que fan una estada a Catalunya. Per sopar, l’entitat prepara una botifarrada popular. La festa clourà amb un concert de versions a càrrec de Rastaflaires i el grup solsoní The Velcros. Durant el concert es duran a terme diferents bingos amb premis de varies botigues solsonines i cardonines. 

 

 

Participació