sorteig

...us convidem al Cine París

per Redacció , Solsona, 14 de gener de 2020 a les 10:29 |


Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho... ahora?


Seqüela de 'Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?' (2014) de Philippe de Chauveron. Després de veure les seves filles casar-se amb un musulmà, un jueu, un xinès i un africà, Claude i Marie Verneuil s'enfronten a una nova crisi. Els seus quatre gendres, Rachid, David, Chao i Charles, estan decidits a abandonar França amb les seves esposes i fills per provar fortuna a l'estranger. Incapaços d'imaginar la seva família lluny d'ells, Claude i Marie estan disposats a tot per retenir-los.


Espies disfressats


Al món de l'espionatge internacional de més alt voltatge, el letal Lance Sterling és l'espia més al·lucinant del món. És cool, encantador, súper qualificat, i ningú no ho fa millor que ell. Col·labora amb el jove Walter, un geni científic que inventa els gadgets i artefactes que Acció utilitza a les seves missions. De sobte, quan els esdeveniments donen un gir inesperat, Walter i Acció hauran de confiar l'un en l'altre d'una manera completament nova. I si aquesta estranya parella no pot aprendre a treballar en equip, tothom és en perill.

 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i és tan senzill com omplir el següent qüestionari:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Arxivat a:
Societat, Cine París
Participació