Teatre

El grup teatral Coll d'Arques de Navès omple de rialles i públic el Teatre Comarcal

La festa de Sant Antoni fa ple amb l'obra teatral Políticament incorrecte

per Ramon Estany , Solsona, 13 de gener de 2020 a les 22:37 |
Una història plena d'embolics | Ramon Estany
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ple al teatre comarcal Foto: Ramon Estany


El teatre ha tornat amb força a la festa de Sant Antoni Abat de Solsona. Després d'uns anys una mica fluixos, un vodevil trepidant i sorprenent ha triomfat al teatre comarcal de Solsona. No podia començar doncs, de millor manera, els actes de la festa solsonina, aquest passat diumenge 12 de gener.

Si bé "Políticament incorrecte" de Ray Cooney no és una obra desconeguda per al públic, sempre, i especialement en el moment polític que vivim, manté la seva actualitat, que els joves actors del grup navessenc Coll d'Arques han sapigut donar-li unes divertides pinzellades locals.
Políticament incorrecte és una brillant comèdia que centra la seva acció en un luxós hotel. Un ministre del govern, planeja passar la nit amb una diputada de l'oposició. Però la trobada es complicarà de gran manera: el marit de la diputada, el secretari del ministre i la infermera de la seva mare, la directora de l'hotel, la cambrera, la dona del ministre i algun intrús, entraran i sortiran de l'habitació protagonitzant un descontrolat vodevil trepidant, original i sorprenent.

 

Foto: Ramon Estany


Repartiment

Ministre Robert Massip: David Estany Viñas
Directora d'hotel: Sara Malé Estany
Cambrera d'hotel: Anna Tristany Codina
Anna: Mireia Vila Montanyà
Detectiu: Pere Casafont Malé
Senyor Feliu: Carles Tristany Sánchez
Pau Figueres: Marc Argerich Santasusagna
Pamela: Clara Ballarà Sampera
Senyoreta Soler: Alba Casafont Villaró


 

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

 

Participació