Nadal

Nit màgica de Reis a Sant Climenç de Pinell

Un any més, SSMM els Reis d’Orient han visitat Sant Climenç

per Aj Pinell de Solsonès, Pinell de Solsonès | 8 de gener de 2020 a les 15:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Puntualment a les 8 del vespre de la nit de reis, petits i grans s’aplegaren a la plaça del poble amb bengales i fanalets tot esperant amb il·lusió l’arribada dels Reis Mags. 
Tothom estava apunt per rebre aquests personatges tant misteriosos i a la vegada, tant estimats, que desfilaren pels carrers engalanats i il·luminats amb torxes, acompanyats per la música i l’espetec dels petards.

Un cop arribats, adoraren el nen Jesús a l’església, i tot seguit, es desplaçaren a la sala polivalent on van obsequiar amb regals els infants que els havien estat esperant amb tant de delit. Un cop repartits els regals, se n’anaren repartint caramels per a tothom, ja que els esperava una nit de molta trafega.
I per finalitzar la festa, coca, xocolata, mistela i refrescos per a tothom, per celebrar una nit tant entranyable com la nit de reis.

Volem agrair la col·laboració de totes les persones que desinteressadament han col·laborat i han fet possible, un any més, aquesta nit tant màgica. 

 

 

També hauries de llegir
Fa 89 setmanes

Els Reis d'Orient a Olius

Participació