1 de 10
Nadal

Portada del Pessebre al Puig Sobirà

Membres de la Comissió Cultural Canalda 1100 anys i alguns de la Unió Excursionista de Sabadell hem començat l'any fent el pessebre al cim del puig Sobirà | Kanavita
per Redacció, Canalda | 8 de gener de 2020 a les 08:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
És costum en aquestes dates que les entitats excursionistes portin un pessebre als cims del territori, i així ho ha fet la Comissió Cultural Canalda 1100 anys i membres de la Unió Excursionista de Sabadell, segons informa el diari Kanavita
Un any més, ja en van vuit, comencen l’any pujant al cim més emblemàtic de Canalda, el Puig Sobirà, per fer-hi el pessebre. Com sempre utilitzen elements de la terra, enguany cudadells de conglomerat de Canalda amb un dibuix de la Bea Krayenbühl. Dos elements posats dins la cova de pedra omplen el conjunt. L’autora ha volgut donar-li un toc romànic i col·locar el nen en braços de la mare.

Aquesta vegada han fet l'ascensió des del Planellot. Han fet el cim després de passar pels Corralets i els Colls. Han baixat per coll de Forns i la Borda.
 

Pessebre al cim del puig Sobirà Foto: Kanavita

 

Participació