Nadal

AGENDA Els Reis d'Orient arreu de la comarca del Solsonès

per Ramon Estany , Solsonès, 5 de gener de 2020 a les 10:05 |

5 de gener
LA COMA I LA PEDRA: CAVALCADA DE REIS. A les 18 h, davant de Cal Nin. Un cop feta l’ofrena a l’església s’anirà a la sala polivalent de la piscina. A les 20 h, els Reis conjuntament amb la baixada de torxes arribaran davant l’Hotel de les pistes d’esquí de Port del Comte. Qui vulgui participar a la baixada de torxes haurà d’anar a les oficines de l’estació 45 minuts abans. En acabar hi haurà rom cremat per fer passar el fred.

LLOBERA: ARRIBADA DE S. M. ELS REIS D’ORIENT a les 18.45 h.
OLIUS: ARRIBADA DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT, a les 19 h, a la plaça de l’Olivera.

NAVÈS: CAVALCADA DE REIS, a les 18.30 h, a l’Ajuntament de Navès.
SANT CLIMENÇ (Pinell de Solsonès): ARRIBADA DE SSMM els Reis Mags d’Orient, a les 19 h. Tot seguit, missa i acte a la sala polivalent.

SANT LLORENÇ DE MORUNYS: ARRIBADA DE S. M. ELS REIS D’ORIENT al teatre municipal.
SANTUARI DEL MIRACLE (Riner): VISITA GUIADA AL SANTUARI DEL MIRACLE a les 11 h (opcional: es pot completar la visita amb l’Espai Barroc, l’Espai Natura i l’exposició A bodes em convides). Punt de sortida: davant del restaurant El Miracle i de l’Ajuntament de Riner. Durada: 1h 15min.
SOLSONA: VISITA GUIADA PEL NUCLI HISTÒRIC “Solsona Monumental a les 11 h (català) des de l’oficina de turisme – 973482310. VISITA GUIADA AL POU DE GEL a les 12.30 h i a les 13 h.
SOLSONA: ARRIBADA DE S. M. ELS REIS D’ORIENT a les 18.30 h per l’avinguda del Cardenal Tarancón (al costat de l’Escola Setelsis)

 

Arxivat a:
Fires i festes, agenda, Nadal
Participació