Orfeó Nova Solsona

El concert de Nadal d'enguany, sota el nom de LUXFERO, es prepara especial

per Redacció , Solsona, 24 de desembre de 2019 a les 18:11 |


LUXFERO és el portador de la llum, el primer i més bonic dels àngels que en cert moment va creure que ell mateix podia suplantar Déu.
La nit del 25 de desembre viurem un viatge que partirà de la foscor fins que la llum arribi: un muntatge especial amb motiu del Centenari que compta amb la direcció artística de Pere Cuadrench.


Serà un espectacle que combinarà diferents disciplines artístiques: música, dansa i dramatúrgia i amb un muntatge de llums expressament dissenyat per l'ocasió. A més de l'Orfeó Nova Solsona que a través del seu repertori viurà una mirada retrospectiva dels seus anteriors nadals, hi participaran el cantant i pianista Eduard Gener, la companyia de dansa Jove Ballet Solsoní i la soprano Montserrat Isanta. Els actors solsonins Cesc Boix i Marga Torres formaran part de la posada en escena i recitaran adaptacions de la Divina Comèdia de Dant.  

Només podem animar-vos a venir el dia de Nadal a les 9 del vespre a la catedral i formar part de LUXFERO, un espectacle que serà únic i irrepetible.  

Finalment, aprofitem per desitjar unes bones festes a tothom plenes de música i alegria.

 

Participació