Concert

La Cobla Juvenil Ciutat de Solsona organitza un concert a benefici de la restauració de l’orgue de la catedral de Solsona

Avui dissabte, 21 de desembre a les 21h del vespre a la Capella de la Mare de Déu del Claustre

per Redacció , Solsona, 21 de desembre de 2019 a les 08:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La vetllada musical titulada “Nit al Claustre” comptarà amb una mostra del teixit musical solsoní. A la primera part, Gerard Flotats interpretarà la Tercera suite de J.S. Bach per a violoncel, el violinista Andreu Soldevila i l’organista Joan Boix interpretaran obres de Rheinberger i l’organista Mn. Valentí Miserachs interpretarà el seu Trípic Nadalenc. Per cloure el primer bloc, la Capella i l’Escolania de la Mare de Déu del Claustre, dirigides per Josep Maria Tripiana i Ramonet interpretaran Adeste fideles, una composició harmonitzada a quatre veus mixtes per Mn. Joan Ballarà. A la segona part, la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, sota la direcció d’Albert Fontelles i Ramonet, interpretarà Un racó de Claustre de Josep Maria Bernat, Davant la Verge d’Enric Morera, Als Peus de la Verge de Conrad Saló i Sant Martí del Canigó de Pau Casals. Els diners recaptats, en taquilla inversa, aniran destinats a la restauració de l'orgue de la Catedral de Solsona.   


Col·laboren:


Vintiquatrena
Comissió de l’orgue de la Catedral de Solsona

Pere Cuadrench (disseny) 

 

Participació