Museu de Solsona

​Aquest Nadal el Museu de Solsona «STA GUAI»

per Ramon Estany , Solsona, 17 de desembre de 2019 a les 14:21 |
La programació nadalenca d'enguany s'adreça als més joves amb la idea de difondre el Museu com a lloc d'intercanvi de coneixement entre generacions passades i futures. El Museu com a lloc interactiu on es pot conèixer el patrimoni mitjançant una experiència amb la família o els amics.

La programació començarà el dia 21 de desembre amb un taller familiar on es construirà una Càpsula del temps. Una oportunitat per explicar coses als arqueòlegs del futur i guardar-les en una capsa que enterrarem en un lloc especial. El dia 28 es farà una visita guiada a l’exposició Aguaitant Solsona a càrrec del seu comissari. Amb Jaume Tarrés i Pujol viatjarem a la història recent de Solsona, exercici que ens ajudarà a traspassar la memòria gràfica de la ciutat a les generacions futures. I, finalment, els dies 27 i 28 de desembre i 2, 3, 4 de gener, es durà a terme un concurs adreçat a joves que porta per títol: Tres, dos, un, càmera,... museu!. Durant aquests dies el museu es convertirà en un plató de cinema on es facilitarà un guió i amb els amics caldrà rodar una pel·lícula.


Durant tot el Nadal, també, es podrà visitar gratuïtament l’exposició Aguaitant Solsona, venir amb nens a fer la visita amb la guia de paper i podreu jugar al joc de pistes Qui s’amaga al museu?, promogut per la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran.

Com a novetat, també, enguany el Museu renova el seu horari d’hivern i així, del 15 de desembre al 15 de març, obrirà les seves portes de dimecres a dissabte d’11 a 17 h. i els diumenges d’11 a 14 h. Per Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any i Reis estarà tancat. Us convidem a visitar la nostra pàgina web: museusolsona.cat per conèixer tots els detalls de les activitats (preus, horaris, continguts,...)

 

 

Participació