Comerç

La UBIC Solsona lliura els premis grossos de la campanya de Nadal

La campanya Rasca la Rateta ha repartit més 3.500 euros en vals de compra

per Ramon Estany , Solsona, 30 de desembre de 2019 a les 22:49 |
Les guanyadores de la promoció amb els premis a les mans | Ramon Estany

Aquest dilluns, 30 de desembre, la UBIC Solsona ha lliurat els premis de la segona edició de la campanya de Nadal: Rasca la Rateta. Tots els establiments associats disposaven de 100 rasques per distribuir entre la seva clientela, fins a exhaurir existències i només hi podien participar persones majors d’edat. 

La mecànica del joc era doble. Per una banda, en la meitat esquerra del rasca trobàvem el Rasca la Rateta pròpiament dit. Amb tres opcions: 2€ de descompte en establiments de la UBIC, 2€ de descompte al Parc de Nadal, Segueix buscant ... Bones festes! 


Per l’altra, en la meitat dreta del rasca trobàvem el Sorteig de la ratetes. Calia aconseguir les ratetes dels sis colors diferents, i un cop aconseguides, s’havien de posar en un sobre amb el nom i el telèfon, després dipositar-lo a la bústia de la UBIC que hi havia a l’Ajuntament (fins al 27 de desembre a les 14h). I entraven en el sorteig d’un premi de 600€ en vals de compra, i 2 premis de 200€ en vals de compra cada un. Un sorteig en el qual hi han participat unes dues-centes butlletes.
Les guanyadores d'aquesta edició han estat Emília Jiménez i Montse Badia amb 200 euros cadascuna i Montse Solé Angulo amb 600 euros.


La campanya Rasca la rateta ha distribuit més de 3.500€ en vals de compra! 

 

Participació