AEIG Pare Claret

L'AEIG Pare Claret organitza un mercat d'intercanvi nadalenc

El dissabte 28 de desembre a la plaça Major de 10h a 18h de la tarda

per Redacció, Solsona | 14 de desembre de 2019 a les 16:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aprofitant les festes nadalenques, la primera jornada, que donarà el tret de sortida al projecte
“No hi ha Planeta B” de l'Agrupament Escolta i Guia Pare Claret, consistirà en un MERCAT D'INTERCANVI de joguines, llibres, roba i calçat.


Tindrà lloc el dissabte 28 de desembre a la plaça Major de 10h a 18h de la tarda. La jornada comptarà també amb un espai, situat en diferents punts de la mateixa plaça, destinat a unes activitats immersives de conscienciació i sensibilització mediambientalque tindran la voluntat d’interpel·lar el visitant o qualsevol vianant que vulgui acostar-s’hi.

En aquest cas, el treball en xarxa es farà amb la Fundació Volem Feina, entitat amb la qual els escoltes duran a terme una sèrie d’activitats prèvies a la inauguració del projecte per tractar en profunditat els terrenys del consum responsable i ecològic, els mateixos eixos que inclourà la primera sessió del projecte.


Pel que fa al mercat d’intercanvi, l'entitat demana la col·laboració ciutadana per al recapte de llibres, joguines, roba, i calçat. Els horaris i punts de recollida per deixar els objectes seran els pròxims dissabte 14 i dissabte 21 de 16h a 20h al CAU. Entre setmana, també es podran deixar a l’Òptica Jané (Avinguda Cardenal Tarancón, 1). L’últim dia per deixar objectes als punts de recollida serà dimarts 24 de desembre.

Quan s'entregui qualsevol objecte que es vulgui destinar al mercat d’intercanvi, es lliurarà un tiquet de color -diferent color en funció del tipus d’objecte donat- amb el qual es podrà venir a buscar l’objecte pel qual s'intercanviarà. A partir d’aleshores, només es podran dur objectes el mateix dissabte 28 in situ, on ja es podrà efectuar el bescanvi.

 

Participació