Escola Arrels

Setmana de la música a l'Escola Arrels

per Redacció , Solsona, 9 de desembre de 2019 a les 15:33 |
 

El violinista i director d’orquestra, nascut a Nova York i d’origen jueu, Jehudi Menuhin deia:


«Estic segur que la bona música allarga la vida».

Doncs quin millor lloc que a l’escola per procurar que els nens aprenguin a escoltar i valorar la música per poder fer-se seu un art que els pot acompanyar durant tota la seva llarga vida.

Durant la setmana de Santa Cecília a Arrels I ens hem submergit  en un extens ventall d’activitats musicals, des d’un concert per part d’alumnes de secundària a un recital de cançons d’animals amb el Miquel, per als més petits. Hem disfrutat de l’exhibició  de danses a càrrec dels alumnes de 4t, 5è i 6è i d’un petit concert de cançons de temàtica musical interpretades per l’alumnat de P5, 1r, 2n i 3r. També hem participat a les audicions organitzades per l’EMMS , amb la molt treballada i bona posada en escena de l’adaptació del conte Encanteri a la granja i el concert de Les formacions musicals.

A  la llar d’infants s’han realitzat moltes activitats musicals a partir de danses i moviment.  Les propostes musicals les han dut a terme les educadores, l’especialista de música i els familiars experts en algun instrument. A partir d’aquest ventall d’activitats l’alumnat ha pogut conèixer i escoltar en directe alguns instruments i diferents audicions.

 
El món hauria de ser un gran piano
amb tecles negres, blanques i de tots els colors.
I junts faríem sonar una cançó
que parli d’amor i de viure en pau.

Mil gràcies a l’Escola Municipal de Música de Solsona (EMMS) i a totes les famílies  per la vostra col·laboració. Ha estat un goig poder compartir aquesta setmana musical amb tan bona companyia.

 

Participació