La Marató

Èxit de participació a la Caminada per la Marató a la Vall de Lord

Organitzada conjuntament per la Residència La Vall i l’Agrupació Excursionista Ja Arribarem Club, reuneix 200 caminadors i recapta 1160€.

per Redacció , Vall de Lord, 7 de desembre de 2019 a les 22:03 |
En els dos recorreguts un cop arribats a les ermites un grup de voluntaris ofereix als participants una tassa de xocolata calenta amb un tall de coca i begudes.
 

Aquest dissabte dia 7 de desembre, com ja és costum en els darrers anys, dins de l’ampli ventall d’actes que organitza la Residència La Vall amb motiu de la Marató de TV-3, es va portar a terme una petita caminada per la Marató, en la que la logística va a càrrec de l’Agrupació Excursionista Ja Arribarem Club, entitat que organitza cada Dissabte Sant la coneguda caminada popular de la Vall de Lord.


Per fer-la apta per a tothom, sobretot pels avis de la residència, es fan dos recorreguts. El més llarg arriba a l’ermita de Sant Serni de Vilamantells i el més curt fins a l’ermita de Santa Creu d’Ollers. En els dos recorreguts un cop arribats a les ermites un grup de voluntaris ofereix als participants una tassa de xocolata calenta amb un tall de coca i begudes.

A l’arribada com agraïment a la participació es va entregar un calendari de sobretaula amb fotografies de la residència de persones grans.


El preu per a participar-hi és voluntari. En una caixa de cartró cada participant diposita una determinada quantitat econòmica. D’aquesta manera enguany la suma total de la col·laboració ha pujat a 1160€ que es destinaran íntegrament a la Marató de TV-3. 

Tant des de la Residència La Vall com del Ja Arribarem-Club volem agrair molt sincerament a tots els participants tant la seva participació com la seva col·laboració econòmica en aquesta senzilla activitat excursionista.

 

Participació