sorteig

...us convidem al Cine París

per Redacció, Solsona, 3 de desembre de 2019 a les 08:10 |


Frozen II


Continuen les aventures de les germanes d'Arendelle. Elsa i Anna, juntament amb Kristoff, el ren Sven i el ninot de neu Olaf.Si yo fuera rico


Narra les peripècies de Santi, un jove en dificultats que, de la nit al dia, es fa ric. Molt ric. Exageradament ric. Però el millor que podrà fer es no explicar-li als seus amics. I molt menys a la que, per poc temps, segueix sent la seva parella, esclar.

 

 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i és tan senzill com omplir el següent qüestionari:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Arxivat a:
Societat, Cine París
Participació