AFA Petits Gegants

Xerrada participativa sobre els bolquers reutilitzables

El passat dimecres 27 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, es va realitzar una xerrada participativa sobre els bolquers reutilitzables a l’Auditori de la sala Polivalent de Solsona, oberta a tots els col·lectius i persones que els pogués interessar

per AFA Petits Gegants, Solsona | 2 de desembre de 2019 a les 21:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La ponent de l’acte, la Sra. Laura Juárez Claret, usuària d’aquest tipus de bolquers i propietària de l’establiment Mans i Mànigues de Solsona, va compartir amb tothom la seva experiència personal i va anar desgranant els motius ecològics, pràctics i econòmics del perquè de la seva elecció. Durant la seva interessant xerrada, va defensar valors creixents a la nostra societat com son l’ecologia, el reciclatge i la reutilització, però també va presentar les despeses que suposa l’ús del bolquer reutilitzable a la pràctica, començant pel preu d’adquisició i acabant pel consum d’aigua i electricitat, oferint prou dades per poder fer una àmplia comparació respecte els bolquers de cel·lulosa d’un sol ús.

    

Els assistents a l’acte, van poder conèixer de primera ma aquest producte, manipulant-lo directament, i gaudint de les explicacions clares, senzilles i amenes de la Laura, que també va oferir tot un seguit de consells a nivell d’higiene. Ja en el seu tram final, es varen compartir experiències, tan de gent que utilitza el sistema tradicional d’un sol ús, com d’aquells que ja utilitzen el bolquer reciclable. 

Des de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola bressol els Petits Gegants volem agrair molt les aportacions de l’Alejandra Moran, que ha estat utilitzant aquests bolquers en els darrers dos anys, oferint la seva experiència fins la darrera etapa en l'ús de bolquers en la infantesa. També volem fer palès el nostre més sincer agraïment a la Laura Juárez Claret per la seva simpatia, proximitat i bona disposició a l’hora de compartir la seva experiència i coneixements. Moltes gràcies. És un plaer poder contar amb tu, Laura!

 

 

Participació