Salut

El Centre Sanitari adquirirà vuit llits per a l’àrea sociosanitària gràcies a un ajut de l’Obra Social «la Caixa»

L’Obra Social “la Caixa” concedeix un ajuts de més de 25.000 € al Solsonès: al Centre Sanitari del Solsonès i a les residències de Solsona i Sant Llorenç de Morunys

per Redacció , Solsona, 2 de desembre de 2019 a les 21:02 |
Representants del Centre Sanitari del Solsonès, FPC, la Fundació Privada Hospital Pere Màrtir Colomés, la Fundació La Vall, de Sant Llorenç de Morunys i la Fundació Bancària “La Caixa”

El Centre Sanitari del Solsonès, FPC, la Fundació Privada Hospital Pere Màrtir Colomés i la Fundació La Vall, de Sant Llorenç de Morunys, són les tres entitats que han resultat beneficiàries d’un ajut de la Fundació Bancària “La Caixa”.

El Centre Sanitari del Solsonès ha rebut 16.000 euros per fer front a l’adquisició de vuit llits articulats per a l’àrea del sociosanitària del centre; pel que fa la Fundació Privada Hospital Pere Màrtir Colomés, ha rebut 5.946 € també per a la compra de llits articulats per a la residència de Solsona i, finalment, la Fundació La Vall ha rebut 4.120 € destinats a una grua per a la mobilització d’usuaris.


Pel què fa al Centre Sanitari del Solsonès, l’esmentat ajut es fruit d’una entesa entre l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès per tal de fer una petició conjunta a la Fundació “La Caixa” per destinar l’aportació a la millora de la planta sociosanitària i als seus usuaris, pacients amb estades per convalescència, majoritàriament persones d’edat avançada i pacients pal·liatius.

A través d’aquestes iniciatives, i gràcies a la confiança que dipositen els clients de CaixaBank a l’entitat, l’Obra Social fa patent el seu compromís amb el territori. 

Anualment, l’Obra Social ”la Caixa” destina una partida específica i descentralitzada del seu pressupost a la xarxa d’oficines de CaixaBank a cada territori. Aquesta xarxa es fa responsable de la gestió dels fons assignats i promou activitats en sintonia amb les línies d’acció estratègiques de l’Obra Social. 

Aquestes actuacions posen de manifest la raó de ser de l’entitat: el retorn a la ciutadania de part dels beneficis que genera l’activitat financera per contribuir a la millora del seu entorn, promovent una atenció especial als col·lectius més vulnerables. 

 

Participació