La parròquia de Navàs celebra els 50 anys de sacerdoci de Mn. Antoni Quesada

per Bisbat de Solsona , Navàs, 2 de desembre de 2019 a les 08:59 |


El diumenge 24 de novembre, a la missa de 12 de la Parròquia de la Sagrada Família de Navàs, es va donar gràcies a Déu pels 50 anys de sacerdoci del seu rector, Mn. Antoni Quesada. La missa, presidida per ell mateix i concelebrada per Mn. Tomàs Calvo, va ser solemnitzada amb els cants del Cor Parroquial i hi participaren membres del Consell de Pastoral, de diversos grups parroquials i infants de la catequesi, els quals portaren les ofrenes i en acabar  acompanyaren a dues membres del Consell de Pastoral que, en nom de tots els fidels, lliuraren al mossèn un àlbum amb fotos de tota la seva vida.

Mn. Antoni Quesada va ser ordenat sacerdot el 13 de juliol de 1969 pel bisbe Josep Bascunyana, a la capella del Palau Episcopal de Solsona. És un capellà de després del Concili Vaticà II, que ha exercit el seu ministeri en parròquies i en el camp de l’ensenyament sent el delegat del Bisbat: “Com a fill del Concili deu tenir uns horitzons oberts, una ànsia de llibertat, admetent la diversitat dins l’Església i entre els fidels”, expressava un feligrès en acabar la missa, i afegia que “per les seves mans i el seu cor hauran passat, com a intermediari, moltes gràcies de Déu als seus alumnes com a mestre, als capellans com a Vicari General i amic de tots, als fidels com a capellà i guia”. Mn. Tomàs Calvo, per la seva part, afegí que “Mn. Antoni celebra les seves noces d’or sacerdotals, ens hem d’unir a ell donant gràcies a Déu per tantes gràcies com Déu haurà escampat a través d’ell” i que com a capellans han de “lluitar sempre per ser senzills, trobadissos, servidors dels febles” i sentir-se “en llibertat per anar sempre amb la veritat”.


Un cop acabada la missa, a l’exterior del temple hi va haver un refrigeri per acabar de celebrar l’aniversari sacerdotal i es repartí als assistents una targeta de record amb un poema de Mn. Climent Forner.

Informa: Parròquia de Navàs

 

Participació