Patinatge

Berta Carrasco aconsegueix uns bons resultats a la Copa Catalana de patinatge artístic

El passat 23 de novembre, a Salou, es va celebrar la Copa Catalana de patinatge artístic amb patinadors d’arreu de Catalunya que havien passat per fases prèvies a nivell territorial

per Solsona Patí Club , Solsona, 1 de desembre de 2019 a les 18:31 |
Berta Carrasco

La nostra patinadora solsonina, Berta Carrasco, hi va participar a la categoria Júnior. La Berta va entrar a categoria territorial fa tant sols sis mesos, per tant es una patinadora molt novella en el món del patinatge de competició. 

La nostra patinadora ha realitzat una gran progressió pensant que al gener estava dins del patinatge d’esport base, abans de l’estiu va aconseguir entrar a categoria territorial obtenint el seu diploma acreditatiu, al setembre va participar a la seva primera competició de categoria territorial, a l’octubre va participar a la fase classificatòria de la Copa Territorial aconseguint pujar al podi en primera posició i donar-li accés a la Copa Catalana. 


En aquesta competició, la Berta va sortir a pista molt tensionada sent la seva primera competició a nivell català. Va sortir a donar-ho tot i així va realitzar el seu millor programa de la temporada aconseguint una boníssima vuitena posició, fet que l’encoratja a seguir treballant per aconseguir uns objectius més ambiciosos.

Moltíssimes felicitats Berta!

 

Participació