Patinatge

Núria i Ares Navarro, del Solsona Patí Club, seleccionades pel programa de tecnificacions ARC

Per la propera temporada 2020 la Federació Catalana de Patinatge, juntament amb l’ajuda del Consell Català de l’Esport, iniciaran el programa de tecnificacions de l’Alt Rendiment Català de Patinatge Artístic

per Solsona Patí Club , Solsona, 1 de desembre de 2019 a les 18:21 |
Ester i Ares

Un grup de patinadors ja ha estat seleccionat prèviament al participar als campionats d’Espanya, i un altre grup de patinadors ha tingut que realitzar unes probes de nivell per a poder ser seleccionat per a formar-hi part.

Ester i Núria


El passat dia 4 de novembre la nostra patinadora del Solsona Patí Club, de la categoria Cadet, Núria Navarro va participar a les probes de selecció acompanyada de la seva entrenadora Ester Fornell ja que en aquestes proves es realitza un entrenament i un programa curt valorat per un grup de tècnics i coreògrafs.


El dia 20 de novembre li va tocar a l’altra patinadora solsonina de categoria Infantil, Ares Navarro i també la va acompanyar la seva entrenadora Ester per realitzar el mateix sistema de proba que havia realitzat la Núria unes setmanes abans.

Després de realitzar unes bones probes de nivell amb uns bons programes tècnics davant del jurat de la federació, ambdues patinadores solsonines han entrat a formar part d’aquest programa ARC de patinatge artístic que consta d’uns entrenaments periòdics i d’unes concentracions al CAR de Sant Cugat on sempre hauran d’estar acompanyades per les seves entrenadores Ester Fornell i Montse Auguets.


Volem destacar que dia rere dia el Solsona Patí Club va pujant esglaons a dins del patinatge artístic, tant a nivell d’esport base com a nivells d’alta competició.

Moltíssimes felicitats Núria i Ares!


Moltíssimes felicitats Solsona Patí Club!

 

Participació