Medi Ambient

Volem Feina ha estalviat 4.324 kg de CO2

Durant la Setmana Europea de la prevenció de Residus 2019 (del 16 al 24 de novembre) amb l’activitat WASTE WATCHERS: Quants kg de residus evitem amb les vendes de la Fundació Volem Feina?

per Redacció , Solsona, 28 de novembre de 2019 a les 07:30 |
Realitzant el calcul del CO2 a la botiga de Volem Feina
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquesta activitat ha consistit en pesar al llarg de tots aquests dies els diferents articles que s’han adquirit a les botigues de la Fundació Volem Feina i a la Zona R. D’aquesta manera hem pogut saber els kg de residus evitats gràcies a les compres dels articles de segona mà que han fet els nostres clients i hem pogut fer difusió de la importància de reutilitzar. En total han estat 482,5 kg de residus evitats.

Durant aquesta setmana també hem calculat kg d’emissions de CO2 evitades per la compra de productes de segona mà a través de la calculadora ambiental d’Aeress. En total han estat  4.324 kg de CO2 evitats que equivalen al CO2 que absorbeixen al dia un total de 219.720 arbres. 

A més, també a través de la calculadora social d’Aeress s’ha calculat el valor social generat amb les compres que fa la gent a les nostres botigues. 
Per acabar, no volem desaprofitar aquesta oportunitat per agrair la col·laboració de tots aquells ciutadans que fan donacions d’objectes per a la seva venda i posterior reutilització. Agrair també a la gent que compra producte de segona mà i que per tant creu amb la tasca ambiental i social que fem i finalment un donar un especial agraïment a tots els treballadors/es i voluntàries que fan possible el projecte de la Fundació Volem Feina.

 

Participació