AMISOL

AMISOL organitza un taller de percussió corporal amb Santi Serratosa

El proper 3 de desembre, en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, l’associació Amisol organitza un taller per celebrar aquesta diada

per Redacció , Solsona, 22 de novembre de 2019 a les 08:00 |

És una activitat de percussió corporal dirigida i conduïda per Santi Serratosa aplicant el mètode SSM (Senyalització, Seqüenciació i Música). Segons Santi, a partir del reconeixement del nostre cos com a instrument, es desenvoluparà la coordinació, la capacitat de concentració i la creativitat mitjançant l’ús de la percussió corporal. Sense oblidar la part estètica de la música, treballada a partir de seqüències, jocs i creació de coreografies rítmiques. També es potenciaran diferents formes d’aprenentatge, així com el treball en grup. 
El taller tindrà lloc a la Sala Polivalent a les 17,30h i cal inscripció prèvia. Per poder-vos inscriure us heu de registrar al següent enllaç https://forms.gle/T8nMYLxwE1eD5HtQ7 abans del dia 28 de novembre


L’activitat és apta per a totes les edats. Els menors d’edat hauran d’estar supervisats per un adult.
Santi Serratosa López
Músic professional (Bateria)


Graduat en música moderna per l’Aula de Música Moderna del Conservatori del Liceu l’any 1999. Va continuar els seus estudis superiors com a bateria al Drummers Collective de Nova York, l’any 2001. Màster en Musicoteràpia per l’UPF.

Actualment en actiu com a músic professional amb els grups Astrio i Gossos, combina la seva professió amb la musicoteràpia i la percussió corporal.

 

Participació