Xerrada

L'AFA Els petits Gegants organitza una xerrada participativa sobre l'ús de bolquers reciclables

Dimecres 27 de novembre de 2/4 de 8 a 8 del vespre a l'Auditori de la Sala Polivalent, oberta a tothom interessat

per Redacció, Solsona | 25 de novembre de 2019 a les 09:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Des de l'AFA Els petits Gegants de Solsona, atenent a l'interès d'algunes families, han organitzat una xerrada participativa sobre l'ús de bolquers reciclables.
És un acte obert a tothom i totalment gratuït amb l'objectiu de compartir l'experiència d'una mare amb aquest sistema.

La xerrada tindrà lloc el dimecres 27 de novembre a l'Auditori de la Sala Polivalent (primera planta), de 7:30 a 8:00 del vespre.


Avui en dia, amb valors a l'alça com l'ecologia, el reciclatge i la reutilització, aquest sistema de bolquers es presenta com una alternativa real als tradicionals d'un sol ús.
En una breu xerrada, s'exposaran motius ecològics, però també econòmics i pràctics per a la seva utilització. Després d'aquesta exposició, s'atendran a tots els dubtes que es puguin tenir, sempre des del punt de vista de l'experiència personal en el dia a dia d'una usuària d'aquest sistema.

La xerrada anirà a càrrec de la Sra. Laura Juárez Claret, usuària del sistema i propietària de l'establiment Mans i Mànigues de Solsona.

 

 

Participació