Solidaritat

Una exposició i una xerrada per presentar a Solsona el calendari «MOMENTS» 2020

"Temps de gran solidaritat, moments de petites entitats"

per Redacció , Solsona, 18 de novembre de 2019 a les 10:43 |

Sota aquest títol s'hi emmarca el CALENDARI MOMENTS 2020, que es realitza des del Casal Claret de Vic. El Calendari del 2020 té com a objectiu presentar algunes entitats cíviques d'àmbit comarcal que treballem a través de diverses formes, per la cohesió social, pel respecte als drets de totes i tots, per desenvolupar identitats que siguin obertes, integradores de totes les diversitats des del respecte, curoses de la natura, transformadores en l’organització i actives en la participació ciutadana.
Des de Solsonès, s'hi recullen dues entitats socials, el SOM i AMISOL. La resta són entitats diverses de la Catalunya Central.


Durant els propers dies, a Solsona, gaudirem dels següents actes:
Del 3 al 8 de desembre: Exposició fotogràfica al passadís del Casal de Cultura i Joventut.

Aquest exposició mostra la col·lecció de dotze imatges que s'han recollit a partir de les dotze entitats col·laboradores, i que conformen el CALENDARI MOMENTS 2020.
Dia 4 de desembre a les 20h:  Presentació del Calendari Moments 2020 i Xerrada a càrrec de Joan Soler, del Casal Claret, juntament amb altres membres de les entitats a la Sala al costat de Solsona FM.

El calendari amb les imatges i i breus escrits de les entitats, es posarà a la venta, i juntament amb una publicació, tindrà un cost de 7€. Es pot adquirir contactant amb membres del SOM, o el mateix dia de la xerrada.
Esperem que vingueu a compartir un petit bon moment de gran solidaritat!

 

Arxivat a:
Societat, SOM
Participació