Sorteig

Us convidem al concert d'Alidé Sans a l'Sputnik

El divendres 22 de novembre a les 11 de la nit

per Redacció, Solsona, 16 de novembre de 2019 a les 17:45 |
Alidé Sans | Imatge promocional


Ja s'han posat a la venda les entrades per a la vuitena edició del Castanya Fest que organitza el pub Sputnik de Solsona. Un cicle de concerts, que any rere any, des del 2012, porta a la capital del Solsonès valors destacats de la música a Catalunya, i esdevé una cita ineludible per al públic, tot descobrint la joventut i veterania del panorama musical català.

Enguany, per qüestions de programació, només se'n podran oferir dues sessions, però no per això serà menys intens. Podrem gaudir de dos concerts de primera fila del panorama musical femení actual, desde la música de cantautor/a al jazz i Swing els divendres 22, i 29 de novembre, a les 11 de la nit. 


Obrirà el primer concert  el 22 de novembre la cantautora aranesa ALIDÉ SANS.

Preu entrada anticipada, 13 euros. A taquilla, 15 euros.

Alidé Sans Mas (Vall d'Aran, 1993) és una cantant de llengua occitana (gascó aranès). Filla del polític Jusèp Loís Sans i la cantant Lúcia Mas Garcia. Va començar per ser coneguda en la cançó d'Occitània amb el títol Esperança, fet amb el grup de hip hop SHHNHC, el 2012.Va participar en festivals en 2013 com Barnasants amb Enric Hernàez i Rovira, Escota e Minja o encara Hestiv'òc de Pau. Va cantar l'himne aranès a l'acte oficial de la Diada. El juliol de 2015, va participar en l'Estivada de Rodés.


Alidé Sans deixa veure en la seva inspiració la influència de ritmes càlids com la rumba, el reggae, el soul, però canta gairebé sempre en occità aranès. Compon, escriu i canta les seves cançons.
Va reinterpretar en occità la cançó "Viatge a Ítaca" de Lluís Llach, juntament amb el cor Barrut, per al Disc de la Marató.
Ha publicat dos discos:  Eth paradís ei en tu (2015) i Henerècla (2018). (Font Viquipèdia).


Per Gentilesa de l'Sputnik, NacioSolsona sorteja 2 entrades individuals per a al concert del divendres 22 de novembre.
Participar és fàcil, només cal omplir el següent qüestionari. El sorteig serà el dimecres 20 de novembre.


 

 

Participació