Mercats

Cambrils celebra el IV Mercat del Trumfo i la Sal

Aquest diumenge 17 de novembre

per Redacció, Oden | 14 de novembre de 2019 a les 08:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El proper diumenge 17 de novembre es realitzarà el IV Mercat del Trumfo i la Sal al Salí de Cambrils, a Odèn. 

Al llarg del dia hi trobareu parades de productors locals de trumfos i altres artesans. 

Podreu fer una visita guiada al Salí i gaudir de les demostracions de cuita de trumfos al caliu i de truita de trumfos en un fogó natural i ecològic. 

Comptarem amb els tradicionals tastets de trumfos i enguany la demostració de cuina amb trumfos anirà a càrrec de Miquel Riba, Bar Restaurant El Castell. 


Al llarg del matí hi haurà el servei gratuït de bus entre Cambrils i el Salí, podreu participar en el sorteig de diversos productes i com a novetat podreu gaudir d'una exposició d'eines tradicionals i maquinària moderna del món trumfaire. 

I per als més petits de la casa podreu gaudir d'una àmplia gamma de tallers infantils per a les famílies i com a novetat d'enguany d'un espectacle interactiu infantil. Programa d'actes

A les 9h, inici del mercat amb parades de productors locals de trumfos i artesans.
A les 10.30 h, demostració de cuina amb trumfos a càrrec d’en Miquel Riba del Bar Restaurant Castell de Solsona.
A les 11.30 h, visita guiada al Salí.
A les 12 h benvinguda a les autoritats i espectacle infantil “The little circus” amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Direcció General de Joventut i Consell Comarcal del Solsonès.
A les 13 h, degustació de la cuina de trumfos a càrrec de cuineres del municipi i dels restaurants cal Mateu, fonda Casanova, fonda Ca l’Agustí i càmping La Comella.
A les 14 h, taller de toca-toca a càrrec del Zoo del Pirineu i a les 15 h, cloenda.

Durant el matí hi haurà una exposició d’eines tradicionals i maquinària moderna, demostració de cuita de trumfos al caliu, demostració de cuita de truites amb trumfos en un fogó natural i ecològic, demostració de treball en forja, varietat de tallers infantils i sorteig varis.

Una part de les recaptacions del mercat aniran destinades a La marató de TV3 d'enguany destinat a les malalties minoritàries


Servei de bus
De 9 a 15 hores, amb parades a l'Ajuntament, Ca l'Agustí, Casanova i Salí.

Zones de pàrquing
Ajuntament, Casanova/pavelló, Salí (només tot terrenys)

En cas de pluja o mal temps la fira es traslladarà al pavelló de Cambrils.

 

Participació