Centre Sanitari

Dos nous metges al Centre Sanitari del Solsonès

Prosperen les negociacions de la direcció mèdica per incorporar aquests nous professionals que ajudaran a pal·liar el dèficit ocasionat per les baixes per jubilació

per Redacció , Solsona, 12 de novembre de 2019 a les 15:34 |

Dos nous professionals de la medicina s’han incorporat a la plantilla del Centre Sanitari del Solsonès, es tracta de la doctora Inna Tolochnaya i del doctor Andrii Varavka. Aquest és l’anunci que, una vegada finalitzada la sessió extraordinària de la Junta del Centre Sanitari del Solsonès, va fer la presidenta de l’ens, Sara Alarcón, als membres de la Junta: “Arribar a aquest punt no ha estat fàcil. Degut al dèficit de facultatius a nivell de país es fa molt difícil poder reposar metges per jubilació o baixa de llarga durada, fet que fa més meritòria la tasca, a foc lent, que a dut a terme la direcció mèdica per incorporar aquests professionals”.

Un d’aquests metges, concretament el doctor Andrii Varavka, està desenvolupant la seva tasca a la unitat sociosanitària del Centre. Està especialitzat en neurologia al seu país d’origen, si bé, no podrà exercir aquesta especialitat, per ara, al no disposar de l’homologació requerida.


Pel què fa a la doctora Inna Tolochnaya, que ja ha començat a fer guàrdies al Subcap de Sant Llorenç de Morunys com a metge de família, és especialitzada en pediatria si bé no podrà desenvolupar aquesta especialitat, igualment, per qüestions d’homologació del seu títol.

Aquestes noves incorporacions, molt ben rebudes per la direcció del Centre Sanitari, són fruit d’un treball dels darrers mesos, que ha constatat la dificultat de trobar metges disponibles al mercat laboral. Aquestes contractacions donen resposta a la imperiosa necessitat de cobrir jubilacions i permetre descongestionar l’atenció als pacients, per tal de poder respectar el descans dels metges, no acumular més guàrdies del compte i poder exercir la professió amb més qualitat assistencial.

 

Participació