eleccions espanyoles 10-N

Junts per Catalunya aplega unes 70 persones al seu miting central a Solsona

per Ramon Estany, Solsona, 8 de novembre de 2019 a les 22:22 |

Junts per Catalunya va celebrar diumenge passat,  3 de novembre, l'únic miting públic que s'ha fet a Solsona en aquesta campanya electoral.
L'acte va aplegar unes 70 persones al vestíbul de la Sala Polivalent i va comptar amb la presència del portaveu de JuntsxCat al Parlament de Catalunya Eduard Pujol i de les candidates pel Congrés Concep Canadell  i pel Senat Mayte Rivero  i Isabel Pérez.

La benvinguda a l'acte anà a càrrec de Marc Barbens, president comarcal del PEDCat.
Obrí l'acte la candidata solsonina Isabel Pérez, que va recordar que els líders polítics continuen empresonats i que Junts treballarà per que hi hagi una veritable separació de poders.

La candidata al Senat, Mayte Rivero va recordar que Espanya no és la democràcia que ven o vol mostrar enfora i que la resposta de l'estat és inculcar la por. Per aquest motiu, Junts per Catalunya vol anar a Madrid per recordar-los-hi que hi som i que "el nostre legítim president és Puigdemont."

La candidata al Congrés, Concep Canadell, ha reblat el discurs assegurant que Junts no donarà els seus vots i que només seran "per la dignitat i la independència", i que davant la repressió que ofereix l'estat espanyol, Junts anirà a Madrid a defensar Catalunya, les petites i mitjhanes empreses, la inversió en el territori, i la independència que permetrà "plasmar el model de país que volem".

Va cloure els parlaments Eduard Pujol, que va recordar que la política espanyola viu obsessionada pel rèdit electoral que li dona anar contra Catalunya i que "això va de viure millor", és, i rebla, "impossible defensar el progrés si donem l'esquena a la democràcia".
 
 


 

 

Participació