Bàsquet

Cròniques, resultats i calendari del CB Solsona

per CB Solsona, Solsona, 8 de novembre de 2019 a les 07:47 |
Júnior masculí | Carme Rodríguez

Crònica del júnior masculí ASFE Sant Fruitós b: 54 - CB Solsona: 55

Partit molt trabat que s'acaba guanyant. S'ha empatat 6 vegades.


Tot i només guanyar el 2Q, el júnior masculí guanya a Sant Fruitós en un partit dominat per les fortes intensitats defensives dels dos equips.
El partit comença amb uns locals que consegueixen fer un petit forat al marcador situant-se en +5 al minut 6 del 1Q, poc a poc es redueix la diferència però els solsonins no arriben a capgirar el marcador. Resultat del 1Q 13-10.

El 2Q comença amb uns solsonins mort forts que amb un parcial de +12 capgiren totalment el partit. Resultat del 2Q: 7-19

Després de la mitja part continua la mateixa inèrcia i s'aconsegueix la màxima diferència 11 punts amunt. Els locals no donant-se per vençuts han apretat molt al final del 3Q i axiò ha fet reduir l'avantatge dels visitats a un +6, resultat del 3Q: 16-13.


Amb una forta pressió ofensiva l'ASFE ha reduit ne només dos minuts l'avantatge del Solsona, empatant a 44, i quan queden només 3 minuts es situa en dos punts amunts. Tornen els empats a 49, a 51 i s'arriba als minut final on el millor encert del Solsona els ha permès guanyar i afiançar-se en la segona posició de la lliga.

Aspectes del partit
- Van baixar els rebots defensius capturals
- Es va incrementar l'encert des de la línia de tirs lliures.
- Va baixar l'encert en els tirs de dos punts.

Diumenge vinent juguen a Rubí contra el 3er de la lliga.

----------------------------------------------

Crònica del sènior masculí, Bodegas Sommos Peña Fragatina A, 75 – CB Solsona, 52

Derrota del sènior, massa just d’efectius
Parcials: (21-12); (13-15); (24-09); (17-16)


El sènior es va desplaçar a Fraga amb baixes importants, sense pivot i amb només 7 jugadors. En aquestes condicions no és possible competir en l’actual categoria i, lògicament, l’equip no va tenir opció per guanyar un partit en els locals van anar sempre per davant en el marcador.
En l’aportació anotadora dels locals cal destacar els 21 punt del Joan Padró i els 14 del Francesco Righele.
El proper dissabte el CB Solsona torna a jugar a fora i tindrà un complicat partit contra el primer equip del CB Balaguer. Confiem en què l’equip pugi recuperar efectius per poder plantar cara al rival.
 

 

Arxivat a:
Esports, CB Solsona
Participació