Turisme

El Solsonès serà present a la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú

per Redacció, Solsonès, 7 de novembre de 2019 a les 22:05 |

En l’edició d’enguany, la comarca tornarà a tenir presència en d’aquest esdeveniment que és tot un referent dins el calendari firal de Catalunya, per història, per contingut, per grandària i per l’atracció que genera

El Solsonès torna a participar a la Fira de novembre de Vilanova i la Geltrú. Ho farà els propers dies 8, 9 i 10 de novembre. Aquest any també es farà un intercanvi d’estands, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú convida el Solsonès a participar en aquesta i des del Consell Comarcal del Solsonès es cedeix un espai dins la Fira de Sant Isidre de Solsona perquè també puguin promocionar la seva destinació al mes de maig.


La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú és l’esdeveniment multisectorial a cel obert més gran de Catalunya, tant en superfície com en l’afluència de visitants. A més de l'exposició comercial, la fira es complementa amb un seguit d'activitats paral·leles de caire cultural i social. 

Durant els tres dies de la fira des de l’estand del Patronat de Turisme del Solsonès es farà promoció de tots els recursos turístics de la comarca. 

 

Participació