Patinatge

El Solsona Patí Club aconsegueix uns molt bons resultats al Trofeu de la Sal de Cardona

El passat cap de setmana, la secció de patinatge artístic del Foment Cardoní va organitzar l’XI edició del Trofeu de la Sal.

per Redacció, 7 de novembre de 2019 a les 22:04 |

En aquesta competició hi tenen cabuda els patinadors més joves i que fa poc temps que patinen i també els més veterans, alguns dels quals competeixen a nivell europeu i mundial. Una bona colla de patinadors i patinadores del Solsona Patí Club van participar en aquesta onzena edició del trofeu, que va comptar amb nombrosos grups de competició, la majoria dels quals rondaven la trentena de participants.

En el nivell B van competir-hi la Laia Jounou i el Marc Ruiz. Tots dos van executar un programa correcte que els va permetre situar-se a la part alta de la classificació: la Laia en sisena posició i el Marc en setena. 

La Uxía Simón i la Mireia Vila van ser les patinadores més joves del club en participar en aquest campionat al nivell Promoció. La Uxía fregava el podi en quarta posició i la Mireia aconseguia el desè lloc. 

En la categoria D gran, l’Ariadna Esteve i la Júlia Puig eren les encarregades de representar el club. Malgrat competir en un grup on la igualtat de nivell posava les coses molt difícils a les jutges, es feien amb la 9a i la 8a plaça respectivament. 
La Leire Jiménez i la Núria Vila van competir en la categoria C. Estrenar coreografia no va ser cap impediment perquè totes dues fessin uns discs elegants, ràpids i gairebé sense errades. La Leire aconseguia la sisena plaça i la Núria la tretzena.

A Certificat (nivell previ a entrar a categoria territorial o nacional) hi va participar la Lluïsa Sala, que amb una petita errada en un element molt i molt dominat per ella va fer-li aconseguir la tretzena posició, un boníssim resultat amb una errada, fet a remarcar perquè sense aquest error possiblement la nostra patinadora hauria aconseguit podi.

A la categoria Infantil D-E-F hi va participar la Marina Albets aconseguint dominar la competició alçant-se per davant de totes les seves companyes de categoria proclamant-se campiona (destacant que la Marina tant sols porta a categoria menys de mitja temporada i va mostrar la seva gran evolució competint al costat de patinadores que porten moltes temporades en aquet nivell i superant-les tant a nivell tècnic com artístic).

A la categoria Nacional Infantil A hi varem tenir a Ares Navarro destacant que totes les seves companyes de categoria eren de segon any i ella encara es de primer any, però això no va ser cap problema perquè va realitzar un programa espectacular en tots els sentits aconseguint situar-se com a sots-campiona sent la patinadora més jove d’aquest nivell.
La Núria Navarro va ser la nostra patinadora a la categoria Nacional Cadet A i ella també era de primer any al costat d’una gran multitud de patinadores de segon any a aquesta categoria. La Núria va sortir amb molta energia realitzant un programa d’altíssim nivell amb nous elements i després d’una boníssima execució del programa es va alçar com a campiona destacada d’aquest trofeu.

Des del Solsona Patí Club volem felicitar a tots els patinadors pels seus extraordinaris resultats i encoratjar-los a seguir treballant per seguir aconseguint tot el que us proposeu !

 

Participació