Turisme

​Guixés Energia renova els cascs del Parc Cultural de la Muntanya de Sal de Cardona

Guixés Energia ha donat 350 cascs al Parc Cultural de la Muntanya de Sal de Cardona per tal que la Fundació Cardona Històrica pugui renovar l’equipament que els visitants necessiten per accedir a l’interior de les mines. Amb aquesta acció, altra vegada es posa de manifest el compromís de Guixés Energia amb la Fundació Cardona Històrica i amb el territori

per Redacció, Cardona, 7 de novembre de 2019 a les 08:12 |
“ El compromís de Guixés amb el patrimoni del territori és absolut. Creiem que cal apostar per la seva conservació i també posar-lo en valor com a element de desenvolupament territorial”, afirma Josep García, gerent de Guixés Grup.
Aquesta donació forma part del conveni de mecenatge que Guixés Energia manté amb la Fundació Cardona Històrica i que englobarà diverses accions al llarg dels propers anys. “Estem molt agraïts a Guixés Energia de poder comptar amb el seu suport per tal de col·laborar en la conservació del patrimoni i innovar en energia verda i sostenibilitat en els diferents centres turístics de la Fundació Cardona Històrica”, afirma Anna Poza, gerent de la fundació.


La Fundació Cardona Històrica és una fundació privada creada per l’Ajuntament amb l’objectiu de treballar en la recuperació i la gestió del patrimoni històric del municipi. L’impuls del mecenatge a fi de fomentar el seu estudi i projectar Cardona a l’exterior és un altre dels objectius de la Fundació. El Parc Cultural de la Muntanya de Sal, el Centre Històric Cardona Medieval, el Castell de Cardona, l’Oficina de Turisme i l’Auditori Valentí Fuster, són els equipaments que es gestionen des de la Fundació.

Guixés Energia forma part del conglomerat empresarial Guixés Grup, que es dedica al subministrament de serveis a la llar i a les empreses. L’embrió del grup és l’Elèctrica de Guixés, una empresa de més de 100 anys d’història dedicada a la distribució elèctrica a la Vall de Lord. Actualment, dins del grup - entre d’altres - s’hi inclouen els serveis de distribució i comercialització d’energia elèctrica, distribució i comercialització de telecomunicacions.

 

Participació