sorteig

...us convidem al Cine París

per Redacció, Solsona, 5 de novembre de 2019 a les 08:10 |
Joker

SINOPSI L’Arthur és un pallasso que s'enfronta a la crueltat i al menyspreu de la societat. Viu ignorat per un sistema que permet que passi de la vulnerabilitat a la immoralitat. No encaixa amb la gent que l'envolta, com ho demostra el seu riure incontrolable i fora de lloc que el perjudica encara més quan intenta controlar-ho. Tot això l’exposa a un ridícul tan perillós que arriba a ser violent.
El parc màgic​

 El cicle de Cinema infantil en català ens proposa El parc màgic, una pel·lícula d'animació nord-americana que explica la història de June, una nena molt creativa que crea en la seva ment Wonderland, un parc d'atraccions al qual acaba endinsant-se un dia corrent pel bosc. 

L'entrada costa 4,5 euros (tant per a infants com per a adults). El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català. A Solsona l'ofereix el Cinema París amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, l'Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal. 

 

Maléfica: Maestra del mal

És una aventura de fantasia que es desenvolupa diversos anys després de "Maléfica". En aquesta pel·lícula el públic va conèixer per fi els esdeveniments que van endurir el cor del brivall més famós de Disney i que la van portar a maleir la nounada Princesa Aurora. Ara, aquesta pel·lícula continua explorant la complexa relació entre la fada amb banyes i la que aviat serà coronada Reina, com estableixen noves aliances i s'enfronten a nous adversaris en la seva lluita per protegir les terres i a les criatures màgiques que resideixen en elles.
 

 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i és tan senzill com omplir el següent qüestionari:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Arxivat a:
Societat, Cine París
Participació