Joventut

Joventut Solsonina renova la Junta

per Redacció, Solsona, 5 de novembre de 2019 a les 07:53 |
Foto de família amb una part de la nova junta | Joventut Solsonina
Joventut Solsonina, l'entitat que treballa per dinamitzar tot el referent a la joventut de Solsona, ha renovat la seva Junta.

Agustí Alcázar passa a ser-ne el president de l'entitat, després que la Núria Cardona hagi deixat el càrrec. Aquest any, a més, com a novetat afegeixen la figura de vicepresident/a, on la Xenia Xandri ajudarà a l’Agustí en tot el que faci falta. Maria Moreno passa el relleu a la Maria Comella, la nova secretària. Finalment, el Manel Davins assumirà la tresoreria en substitució de la Laura Moreno.

A més a més, ara també conformen aquesta associació com a vocals: Anna Agut, Albert Algué, Marc Cutié, Manel Estany, Guille Morales, Abel Leon, Gemma Mujal, Marc Muntada, Xavier Pujantell i Marta Vila.
També ha fet saber, a través de les xarxes socials, que ja estan engegant la temporada 2020 i estan carregats d’il•lusions, ganes de treballar i sorpreses de cara l’any nou!

La Joventut Solsonina és la plataforma que representa el col·lectiu jove de Solsona des de l'abril de 2011. L'agrupació s'ha creat per dur a terme i promoure diferents activitats, iniciatives i actuacions destinades al públic juvenil del municipi i per col·laborar en altres esdeveniments. Així doncs, en destacaríem l'organització de la Festa Major Jove, el Concurs de Músics al carrer, el Cap de Setmana Jove que s'organitza a l'estiu o el Bestiari Fest de la Fira de Sant Isidre.

 

Participació