​EXPOSICIÓ

Fènix porta a Solsona l'exposició sensibilitzadora «Mocadors al vent»

Divendres, 8 de novembre a les 7 de la tarda al saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató)

per Redacció, Solsona | 5 de novembre de 2019 a les 21:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dins els actes de celebració del seu desè aniversari, l'Associació Fènix porta a Solsona l'exposició itinerant "Mocadors al vent", una mostra de fotos de quatre casos reals de càncer.

"Mocadors al vent" és el relat fotogràfic de l'experiència vital que van viure quatre dones des del seu diagnòstic de càncer de mama i durant la malaltia. Són imatges realitzades per Jordi Masbernat amb la col·laboració de Josep Salip que retraten l'evolució d'aquestes quatre dones, que van coincidir durant les sessions de quimioteràpia a l'Hospital Comarcal de Blanes. 


Aquesta mostra, organitzada a Solsona per l'Associació Fènix en el marc del seu desè aniversari amb la col·laboració de la Biblioteca Carles Morató, es pot veure fins al 23 de novembre al saló de les Homilies d'Organyà en l'horari de l'equipament. En l'acte inaugural, el dia 8 a les 19 h, hi col·labora el taller musical Àtic. 
 

 

Participació