Fira del Bolet

Suspenen la sortida micològica de la Fira del Bolet

Per la baixa producció d'aquesta temporada

per Redacció, Solsona, 18 d'octubre de 2019 a les 19:00 |
La manca de bolets d'aquesta temporada ha estat el motiu per haver de suspendre la XVI Sortida Micològica, enmarcada en la Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès.
La sortida, organitzada pel Grup de Natura del Solsonès, el Centre d'Estudis Lacetans i el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, havia de realitzar-se aquest dissabte 19 d'octubre al matí a la finca Monegal.


Es manté, però, l'exposició de bolets recollits pel Grup de Natura del Solsonès que organitza Grup de Natura del Solsonès, Societat Catalana de Micologia i CTFC a l'entrada de l'ajuntament de Solsona, i es pot visitar a partir del dissabte a les 5 de la tarda.
L'exposició compta amb visites guiades amb material divulgatiu a càrrec de la Societat Catalana de Micologia i petit concurs per a identificar alguns bolets vistos en l’exposició.

Horari: dissabte de 17 a 20h i diumenge d'11 a 14h i de 17 a 20h.

També es manté dins el programa, el mateix dissabte davant l'ajuntament però a les 6 de la tarda, una xerrada sobre els bolets tòxics i al·lucinògens a càrrec del micòleg Eduard Jardí

Ho organitza: Grup de Natura del Solsonès
 

 

Participació