Teatre

A la venda les entrades del musical «Massa tard, massa»

La versió que es podrà veure el 2019 incorpora novetats entre les que destaca l’estrena de tres temes nous

per Redacció , Solsona, 17 d'octubre de 2019 a les 07:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ja s’han posat a la venda les entrades del muscial ‘Massa tard, massa’ que torna al Teatre Comarcal els dies 26 i 27 d’octubre gairebé un any després de la seva estrena. Les entrades per les dues funcions es poden adquirir online al portal Entrades Solsonès (entrades.turismesolsones.com) fins 3 hores abans de cada funció.

“Massa tard, massa” és un musical concebut pel jove músic solsoní Pau Vilaseca, quan estava cursant 2n de batxillerat. A més d'escriure’n el guió i les cançons, es va proposar posar-lo en escena amb música interpretada en directe. Va reunir tot l'equip humà que es necessita per tirar endavant un projecte tan ambiciós (actors, músics, directors, coreògrafs, tècnics..) i després d’uns mesos d’assajos es va estrenar amb molt èxit al Teatre Comarcal de Solsona el desembre de 2018. 


Tots els temes del musical han estat compostos per Pau Vilaseca i els interpreten en directe 11 músics i 11 actors. Francesc Boix i Mari Prat són els directors del muntatge i de la direcció musical se n’encarrega el propi autor, Pau Vilaseca.

La versió que es podrà veure el 2019 incorpora novetats entre les que destaca l’estrena de tres temes nous que enreiqueixen el fil argumental amb matisos sobre personatges o situacions. 


L’argument gira al voltant d’una lluita Intergeneracional basada en l’amor i en la delinqüència en aquells feliços anys 20 a la ciutat de Nova Orleans. El swing i el jazz es fusionen en una història de por, secrets i misteris. A través de les cançons se’ns descobreixen els dilemes d’uns personatges que hauran d’afrontar el seu destí.   

Informació

Títol:      Massa tard, massa
Autor:    Pau Vilaseca
Lloc:  Teatre Comarcal de Solsona
Funcions: 
Dissabte 26 d'octubre 2019
19:00 h.
Diumenge 27 d'octubre 2019
18:00 h.

Lloc:  Teatre Conservatori de Manresa
Funció: 
Divendres 1 de novembre 2019
18:00 h.

Fitxa artística
Llibret i lletres: Pau Vilaseca
Música i orquestració: Pau Vilaseca
Actors    Pol Solé, Dani Solé,  Anna Roca, Paula Jané, Júlia Sala, Ricard Llutart, Sònia Serra, Júlia García, Rubén Pérez, Roger Davins, Clàudia Pérez
Músics    Laia Ribalta, Anna Agut, Meritxell Riera, David Colell, Pol blanca, Ferran Colell, Moi Riba, Mònica Mendoza, Kiku Solé, Guillermo Morales, Marc Casaldàliga
Direcció escènica        Cesc Boix i Mari Prat
Direcció musical        Pau Vilaseca

Vestuari        Mari Prat

Tècnics        Àlex Vilanova, Albert Bajona, Pau Subirà, Josep Colell (Jimi) i     Agustín Alcázar

Fotografia i disseny        Kiku Solé

Amb la col·laboració de   

      Lacetània Teatre, Ajuntament de Solsona i 

      Consell Comarcal del Solsonès
Venda d'entrades online a entrades.turismesolsones.com 

Venda una hora abans de l'espectacle al Teatre Comarcal

 

Participació