Pinell de Solsonès

Benjamí Puig assumirà Urbanisme, Medi Ambient, Infraestructures, Protecció Civil i Hisenda

Cartipàs municipal de Pinell de Solsonès

per Ramon Estany, Pinell de Solsonès | 16 d'octubre de 2019 a les 08:08 |
Alcalde i regidors de l'Ajuntament de Pinell de Solsonès
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Butlletí Oficial de la província de Lleida ha publicat aquest dimecres el repartiment del cartipàs municipal de Pinell de Solsonès.
El consistori solsonenc ha designat  a Joan Codina Vila com a regidor responsable de l’àrea d’Igualtat de la dona, Serveis Socials, Sanitat i Joventut.

A Jaume Llorens Patau com a regidor responsable de les àrees d’Esports, Cultura i Ensenyament i a Florenci Rosells Capdevila, regidor responsable de les infraestructures públiques de la zona de Sallent, Madrona i Santes Creus.
La resta de funcions seran exercides per l’Alcalde, Benjamí Puig, entre les quals es troben Urbanisme, Medi Ambient i Infraestructures, Protecció Civil i Hisenda.


Pel que fa a la periodicitat de les sessions i indemnització per assistències a reunions, quilometratges i dietes, s'ha acordat establir que les sessions ordinàries del Ple tinguin lloc l’últim dijous hàbil de cada dos mesos, mesos imparells a les 19:00 a la Sala de Sessions de l’Ajuntament.
Les indemnitzacions a cobrar pels membres de l’Ajuntament seran: 

- El càrrec de presidència realitza les seves funcions en règim de dedicació parcial per l’increment del volum de responsabilitats i tasques que aquests darrers anys s’han donat, i havent de tenir una presència efectiva mínima en l’Ajuntament del 50% de la jornada ordinària.
- S'estableix  a favor del càrrec del president-alcalde, en règim de dedicació parcial, una retribució anual bruta de 6.199,38 €, que es percebrà en dotze pagues, corresponents a les diferents mensualitats de l’any, i donar-lo d’alta en el règim general de la Seguretat Social, havent d’assumir aquesta Corporació el pagament de les quotes empresarials que correspongui.

- S'estableix per als regidors una indemnització de 50 € per assistència als plens de l’Ajuntament.
- En concepte de despeses de quilometratge es cobrarà 0,25 € per quilòmetre, subjectes al percentatge de retenció de l’IRPF que legalment pertoqui en cada moment.

Designació membres comissió especial de comptes

S’acorda per unanimitat crear la Comissió Especial de Comptes formada per:
- Benjamí Puig Riu – Alcalde (Grup municipal ERC AM) - Jaume Llorens Patau – Regidor del grup municipal ERC AM - Manel Alòs Creus – Regidor del grup municipal Junts per Pinell -

 

Participació