AMISOL-GUIXÉS

Guixés Fibra porta la fibra òptica a AMISOL

Guixés Fibra ha fet arribar els seus serveis a l’Associació Amisol mitjançant la donació de tota la logística i execució pertinents que en permeten l’estesa fins a les seves instal·lacions.

per Redacció, Solsona, 10 d'octubre de 2019 a les 21:39 |


Aquesta operació, pressupostada al voltant de 30.000€, permet a l’Amisol gaudir d’unes millors condicions de treball i connectivitat. Arrel d’això, Guixés Fibra s’ha convertit en el proveïdor de fibra de l’Amisol en els diferents punts de treball de l’associació. Per dur a terme la instal·lació, era imprescindible passar per les instal·lacions d’AMES Solsona, qui va facilitar-ho en tot moment. Amb aquesta donació, Guixés Fibra referma el seu compromís amb el territori i la clara voluntat de contribuir al benestar de les persones que hi viuen.

Guixés Fibra també gestiona el servei de telefonia mòbil i la centraleta virtual de l’entitat. Totes aquestes prestacions permeten a Amisol gaudir d’un millor servei un cost més baix que els anteriors contractes de subministraments. En l’àmbit de la telefonia: “ Les persones que vulguin contactar amb nosaltres ho poden fer directament amb el servei que volen a través del telèfon directe i sinó trucant al telèfon general de l’associació, amb la nova centraleta se’ls pot derivar a qualsevol servei de l’entitat”, explica Carla Vendrell, gerent de l’AMISOL.


L’arribada de la fibra a l’AMISOL ha permès optimitzar el temps de treball amb els programes de gestió de l’entitat i fa efectiva la possibilitat de treballar des del núvol.

L’Associació Amisol és una entitat privada sense ànim de lucre que va néixer el 1976 amb l’objectiu de crear recursos pel col·lectiu de persones amb discapacitat de la comarca del Solsonès. A dia d’avui, l’Amisol té un total de 110 treballadors i atén uns 90 usuaris entre el servei ocupacional, la llar residència, el servei de suport a l’autonomia en la llar i el centre especial de treball.

Guixés Fibra pertany a un holding empresarial que es dedica al subministrament de serveis a la llar i a les empreses nascut el 1918 amb l’Elèctrica de Guixés.
Actualment, dins del grup s’hi inclouen els serveis de distribució i comercialització d’energia elèctrica i telecomunicacions, entre d’altres.

 

Participació