sorteig

...us convidem al Cine París

per Redacció, Solsona, 9 d'octubre de 2019 a les 10:37 |

Downton Abbey


SINOPSI Basada en la popular sèrie de televisió, la família Crawley i els seus carismàtics servents es preparen per al moment més crucial de les seves vides. Una visita del rei i la reina d'Anglaterra desencadenarà una situació d'escàndol, amor i intriga que posarà en perill el futur de Downton.


Rambo. Last Blood

SINOPSI Després d'haver viscut un infern, John Rambo es retira al ranxo familiar. El seu descans es veu interromput per la desaparició de la seva neta després de creuar la frontera amb Mèxic. El veterà emprèn un perillós viatge per buscar-la, que el porta a enfrontar-se a un dels càrtels més despietats de la zona i a descobrir que darrere de la desaparició hi ha amagada una xarxa de tràfic de blanques.


 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i és tan senzill com omplir el següent qüestionari:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Arxivat a:
Societat, Cine París
Participació