Espectacles

Torna el musical «Massa tard, massa»

per Redacció, Solsona | 2 d'octubre de 2019 a les 21:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El musical ‘Massa tard, massa’ torna als escenaris gairebé un any després de la seva estrena, al Teatre Comarcal de Solsona els dies 26 i 27 d'octubre i al Teatre Conservatori de Manresa el dia 1 de novembre. Les entrades per la funció de Manresa ja estan disponibles a Kursaal.cat i properament es posaran a la venda les entrades per les funcions a Solsona. Després de la seva estrena el desembre del 2018, aquest any 2019 l'obra ha estat renovada i s'hi podran apreciar diverses novetats, entre elles noves cançons. 

‘Massa tard, massa’ és un musical concebut pel jove músic solsoní Pau Vilaseca. Tots els temes del musical han estat compostos per Pau Vilaseca i els interpreten en directe 11 músics i 11 actors. Francesc Boix i Mari Prat són els directors del muntatge i de la direcció musical se n’encarrega el propi autor, Pau Vilaseca.


Nova Orleans, anys 20 en plena llei seca, un modest bar serveix per encobrir els negocis il·legals del seu propietari. Quan l’amo té problemes amb la màfia, se’n desentén i carrega la responsabilitat al seu fill a qui obliga a assumir-ho amb amenaces i coaccions. El noi haurà d’enfrontar-se a una realitat que no coneix, uns problemes que no ha provocat... Enmig de la tensió apareix una noia disposada a ajudar-lo. Amb ella descobrirà la solidaritat i també l’amor. El swing i el jazz es fusionen en aquesta història de por, secrets i misteris.

Informació

Títol:      Massa tard, massa

Autor:    Pau Vilaseca

Lloc:  Teatre Comarcal de Solsona

Funcions: 
Dissabte 26 d'octubre 2019
19:00 h.

Diumenge 27 d'octubre 2019
18:00 h.

Lloc:  Teatre Conservatori de Manresa

Funció: 
Divendres 1 de novembre 2019
18:00 h.
 

 

Participació