Fotografia

S’obre l’admissió de treballs del VIII Concurs de fotografia «El Solsonès»

La temàtica que enguany proposa el Consell Comarcal gira entorn de les cases de pagès

per Redacció, Solsonès, 1 d'octubre de 2019 a les 11:17 |
VIII concurs fotografia | J.A. Sanguinett

Qui vulgui participar en la vuitena edició del concurs de fotografia “El Solsonès” ja pot presentar les seves obres a partir d’aquest primer d’octubre. Enguany els treballs centraran la seva mirada en un dels trets més distintius de la comarca de les mil masies, les cases de pagès. El període de presentació de les obres es tancarà el dia 31 d’octubre. 

Els participants podran presentar un màxim de dues obres. El format de la imatge serà lliure però, obligatòriament, s’hauran de presentar sobre un suport rígid de 2 a 3 mm de gruix, de 30x40 cm i en paspartú negre o blanc. Al dors de les obres, enganxat en un sobre tancat, s’hi farà constar el títol, l’indret fotografiat, l’autor, l’adreça de l’autor, el telèfon i el correu electrònic. Els autors de les obres guanyadores hauran de lliurar també la imatge en format digital JPG.


El jurat que dictaminarà el veredicte estarà format per fotògrafs professionals de la comarca, un representant de la Unió de Pagesos i un del Consell Comarcal. Aquest jurat atorgarà, el dia 30 de novembre, els següents premis: 150 euros pel 1r classificat, 100 euros pel 2n classificat i 50 euros pel 3r classificat.
Totes les fotografies participants formaran part d’una exposició al Consell Comarcal del 30 de novembre al 6 de gener.
 

 

Participació