Escola Agrària

Curs de Requisits Sanitaris per a Petites Indústries Alimentàries, a l’Escola Agrària del Solsonès

per Redacció, Solsonès, 2 d'octubre de 2019 a les 08:37 |

L’Escola Agrària del Solsonès organitza el proper mes de novembre un curs de 20 hores sobre requisits sanitaris per a petites indústries alimentàries, destinat tant a persones que volen començar a transformar i vendre productes alimentaris com a professionals del sector que desitgin ampliar els seus coneixements. 

L’objectiu del curs és facilitar als petits elaboradors conèixer la normativa sanitària que aplica a les activitats de fabricació, etiquetatge, emmagatzematge, distribució i comercialització de productes alimentaris, i proporcionar-los eines útils per dur a terme el control de la qualitat en el seu dia a dia. 


El curs consta de 5 sessions que impartiran tècnics de l’Agència de Salut Pública i consultors especialitzats. Aquestes es realitzaran els dimarts a la tarda, del 5 de novembre al 3 de desembre.

Els continguts que s’abordaran són els següents: Higiene alimentària, APPCC, plans de prerequisits, etiquetatge, al·lèrgens i finalment requisits i permisos necessaris per engegar un obrador alimentari. 

El curs té un preu de 32 € i les inscripcions es poden realitzar a través del següent enllaç: http://ves.cat/eqpy

Per a més informació podeu contactar al telèfon 973 480 713 o bé al correu electrònic l.arevalillo@gencat.cat

 

Participació