Punt de vista

Escorcolls amb pudor de socarrim

per Redacció, 25 de setembre de 2019 a les 09:07 |

 

    Alerta, els catalans, que hi ha una forta sospita que aquestes “troballes” de terroristes i d’explosius de part dels guàrdies civils, que són els angelets de la nostra guarda, no siguin un muntatge, una farsa a tres nivells, de part del govern central, de part de la institució dels jutges castellans, i/o de part d’algun element dels nostres enemics més radicals de Ciutadans o del PP.

Aquells que diuen que en la cadena del litoral català només han visto gigantes..., aquells que en les nostres manifestacions massives, tan pacífiques i germanívoles, només hi han vist un aquelarre, també poden forjar en qualsevol sentit de la perversitat i de la farsa qualsevol altre engany. Perquè resta provat i de sobres que no hi ha consciència, que no hi
ha cap sentit de la justícia, que aquí l’únic que val és salvar la unidad de España, i aquesta finalitat justifica tots els mitjans, per inics que siguin i sense que hi faci res que maltractin els qui no són res comparats con la grandeza de España, que també és la nostra, únicament la dels castellans.

Els manaments de Déu i el sentit cristià de la pràctica de la vida, resten molt enrere, i sense cap mena d’atenció i de compliment, en la tan catòlica España.

Perquè és molt estrany que, uns veritables catalans, ara en aquest moment tan crític i quan tanta psicosi catalana plana que per res del món fem violència, que no satisfem la fam i la set que els castellans, jutges, govern i poble ras tenen que siguem terroristes i que fem terrorisme, aquests catalans, dic, siguin de debò terroristes i es preparin a fer atemptats
terroristes, fent-los el joc i donant-los l’ocasió d’or per satisfer la seva fam i la seva set.

Sembla absurd, com de fet és absurd que el Tribunal Supremo, veient-se sense fets delictius a les mans de part dels presos que jutjava, i morint-se de ganes per enfonsar-los, els calumnià de “terroristes” per poder tancar-los a la presó. Quin terror que fa tot això! Qui són els terroristes? Quin terror que fan els guàrdies civils escorcollant a mansalva a casa nostra! Qui són els veritables terroristes?

Bé, no afirmo res de categòric, tan sols apunto que hi ha una forta sospita... Perquè els catalans no dormim i ens deixem rifar fàcilment, que la iniquitat que hi ha en doina és grossa, miserable i desvergonyida...
Recordeu-vos del cas de Mèxic, demanant a l’estat espanyol que es disculpés per les marranades fetes contra la civilització asteca i els seus indis, els crims comesos contra els indis, i recordeu-vos del cas de lesNacions Unides que imposà la llibertat immediata dels nostres capdavanters empresonats, i tant govern com jutges espanyols han fet com si sentissin ploure. Desvergonyiment, contumàcia, odi, ràbia, terrorisme!

És qüestió d’imposar al món, als castellans, als catalans i a aquells que se’n volen dir i no ho són, que el moviment independentista català està integrat tan sols que per terroristes que porten una fam de fer atemptats i crims contra la humanitat que no s’aguanten. Heus ací el moll de l’os de la gran farsa.

Per tant, cal veure quina mena de gent són aquests “terroristes” que els guàrdies civils han atrapat amb les mans a la massa... I aquí hi juguen un paper, diria que únic, els seus veïns a cada respectiu poble de l’escorcoll.
Què hi diuen els veïns, que manifestin com pensaven, com parlaven, “què feien”, els presumptes terroristes ─que pels seus fruits els coneixereu, com diu Jesucrist.

Tant de bo que els catalans hi fem els esforços que hi calguin. Que si arribéssim a trobar la neta realitat del cas com un cabàs, els trauríem la careta i, si a ells no els avergonyís ni alterés, el món sí que ho sabria i que judicaria. Que em sembla que ja per allí per allí li ha d’anar, al mon i a tot home de bona voluntat, ni que habiti la Patagònia.

 

Participació